BiztosanLefogyok Program2017-01-25T10:16:08+00:00

BiztosanLefogyok Program

Garantált fogyás!

Tapasztalataink szerint 3 hónapos orvosi fogyókúrás programunk eredményeképpen minimum 7 kg-ot le fog adni testsúlyából, de ennél lényegesen jelentősebb súlycsökkenés is gyakori.

Milyen orvosi vizsgálatokra épül a BiztosanLefogyok Program?

1A kúra megkezdése előtt tisztázzuk, hogy az Ön esetében mi áll az elhízás hátterében. Ennek érdekében terheléses vércukor-inzulinszint vizsgálatot végzünk, illetve részt fog venni egy szűrővizsgálaton, melynek során ellenőrizzük a máj-, vese-, és pajzsmirigy működését, illetve teljes vérkép vizsgálatot végzünk. Mindezekre a gyógyszeres kezelés megtervezéséhez van szükség.

2A laboreredmények birtokában endokrinológiai szakorvosi vizsgálatra kerül sor, melynek keretében meghatározásra kerül az alapanyagcsere értéke és a testtömeg-index.

3A szakorvosi vizsgálat során esetlegesen felmerülő kérdések tisztázása végett hasi ultrahangra és EKG-ra is szükség lehet. A vizsgálatok során választ kapunk arra kérdésre, hogy az Ön esetében hatékony lesz-e fogyókúrás programunk.

Egyes esetekben az elhízás ill. az inzulinrezisztencia szövődményei már olyan súlyos fokúak, hogy azok előzetes szakorvosi kezelése szükséges, ez esetben a programba kerülés feltétele a megelőző kezelések elvégzése. Azon pácienseinknél pedig nem fogjuk javasolni a programba való belépést, akiknél a makacs elhízás nem az inzulinrezisztenciára vezethető vissza. Minderre fény derül az előzetes kivizsgálás során!

Csak abban az esetben javasoljuk Önnek programunkat, ha az eredmények alapján garantálni tudjuk a sikeres fogyókúrát.

Ha Önnél nem mutatható ki inzulinrezisztencia, akkor is fontos információ birtokába jut: tudni fogja, hogy az Ön esetében tényleg csak elhatározás és akarat kérdése a fogyás, továbbá pontos adatok birtokába jut egészségi állapotáról, hiszen egy komplex belgyógyászati szűrésen vesz részt az előzetes vizsgálatok alkalmával. Természetesen ez esetben csak az előzetes orvosi vizsgálatok díja terheli Önt.

Kedves Doktor úr! Október 14-én volt 2 hónapja, hogy a Ön módszere szerint élek, igyekszem élni. Mai mérlegelés alapján 77 kg vagyok. Ez azt jelenti, hogy 8 hét alatt 92-ről 15 kg-ot fogytam. Sikerült beszereznem egy nem digitális mérleget. Szoros barátságot kötöttem vele, mert szinte minden alkalommal, amikor ráállok, csupa jót mutat. Szinte alig van ruhám, amit tudok hordani. Azt kell mondjam, hogy igaza volt. Október közepe van és teljes ruhatárat kell cserélnem. Hihetetlen!!!
H.Krisztina

Mi történik a program során?

A vizsgálatokat követően szakorvosunk felírja Önnek a megfelelő gyógyszereket és ezek pontos adagolását – ezek fogják beállítani Önnél az egészséges inzulin szintet-, valamint megbeszélik az Ön személyre szabott diétás és mozgásprogramját. Fontos tudnia, hogy a program garantált sikerességének nem feltétele a mozgás és a szigorú diéta, de az eredményességen és az Ön egészségi állapotán is sokat javít, ha a program ideje alatt szénhidrátszegényen táplálkozik és rendszeresen – nem megerőltető – mozgásprogramokat is beiktat napirendjébe. Tudnia kell, hogy a program első két hetében általában még nem jellemző jelentős testtömeg-csökkenés, mert a program megkezdésekor először a májban tárolt glikogén (cukor) ürül. Így a tényleges fogyás csak a második héttől kezdődően várható.

A kezelés során nemcsak a testsúly csökkenése várható, hanem az egyéb panaszok is javulnak, ezért folymatos orvosi felügyelet szükséges. A használt gyógyszerek dózisának csökkentése az orvos feladata és felelőssége!

A program során Ön rendszeresen konzultálhat szakorvosunkkal, erre akár elektronikus csatornákat (email, Skype, telefon) is igénybe vehet, így programunkban a külföldön élők fogyókúrás gondozását is vállaljuk.

Havonta egy alkalommal – szükség esetén – szakorvosi állapotfelmérésen vehet részt, ehhez természetesen be kell Önnek fáradnia klinikánkba.

A konzultációk és az esetleges kivizsgálások során – az addigi eredmények függvényében – módosítjuk a gyógyszeres-, diétás, és mozgásprogramot.

Végül a program utolsó hetében egy vizsgálat és konzultáció keretében lezárjuk a programot és értékeljük az eredményeket.

9 hét alatt 7 kg fogyás!

Az orvosilag optimális mértékű fogyás nem lehet nagyobb, mint heti 1 kg. Ha ennél nagyobb mértékű a testtömeg csökkenés, akkor a vér sav-bázis egyensúlyának felborulása miatt szövődmények kialakulása fenyeget!

Sikeres volt a program, hogyan tovább?

Ön a BiztosanLefogyok Program segítségével eléri közösen kitűzött célunkat, és immár legalább 7 kg-mal kevesebbet mutat a mérleg. Mi a teendő, hogy eredmény tartós legyen, sőt további súlycsökkenés következzen be?

A program végén két eset lehetséges

1. További testsúlycsökkenés a cél

A program végeztével, amennyiben további testsúlycsökkenés elérése a cél, a terápiát ki kell egészíteni speciális dúsított diétával és a megszokott mozgásmennyiség fokozásával annak érdekében, hogy a csont és az izomveszteséget megelőzzük. Nem kell azonban izzasztó edzésprogramokra és ízetlen tápszerekből álló ebédekre gondolni: a további fogyáshoz szükséges életmód aránylag könnyen betartható.

Mindehhez a program sikeres elvégzése utána is szakorvosi támogatást nyújtunk, de ezekre már jóval ritkábban lesz szüksége, ha minden jól megy, elegendő pár havonta benéznie hozzánk a rendszeres elektronikus konzultációk mellett.

Amennyiben Ön kórosan elhízott (BMI 35 felett), a teljes gyógyulás – azaz az inzulinrezisztens állapot végleges megszűnése – lényegesen tovább tart, mint 3 hónap. Az elhízás súlyosságától függően fél évtől másfél-két évig terjedhet az az időszak, amíg Önnek orvosi felügyeletre és gondozásra van szüksége a kóros állapot végleges megszüntetéséhez.

2. Stabilizáljuk az elért eredményeket

Ha Ön elégedett az elért eredménnyel, és a program után kitűzött célja az elért testsúly szinten tartása, akkor hosszú távon az egészségtudatos táplálkozás és a javasolt mennyiségű fizikai aktivitás (pl. rendszeres intenzív séta) mindenképpen segít az eredmények megőrzésében, de a gyógyszeres program teljes elhagyása és a korábbi életmódjának visszaállása esetén sem fog az Ön súlya rövid távon visszaállni a program előtti szintre úgy, mint más fogyókúrákat követően!

Az elért eredményeink tartósak!

Mivel a fogyás nem elsősorban a diéta és a sportolás eredménye lesz, hanem a helyreáll a szervezet normális biokémiai működése, ezért lényegesen kisebb esélye lesz a visszahízásnak, az ún. “jojó-effektusnak”.

Mennyibe kerül a BiztosanLefogyok Program?

A program ára 195 ezer forint, amely ár az összes programba lépéshez szükséges orvosi vizsgálat árát is tartalmazza.

A megelőző szakorvosi vizsgálatok költsége minden esetben a pácienst terheli, de ezek ára a programba kerülés esetén a program teljes díjából levonásra kerül. Tehát ha Ön jelentkezik programunkba, akkor első lépésként elvégezzük a programba kerüléshez szükséges orvosi vizsgálatokat, viszont ezek díja a program árából levonásra kerül, amennyiben Ön a vizsgálatok eredménye alapján csatlakozik a BiztosanLefogyok programhoz.

A rendszeres elektronikus konzultáció és a szükség esetén igénybe vehető havi orvosi vizsgálat költségét a program ára szintén tartalmazza. További költségek a gyógyszerekkel kapcsolatban merülhetnek fel, erről a szakorvosi vizsgálat során kap tájékoztatást.

Jelentkezés a BiztosanLefogyok Programba

Figyelem!

A BiztosanLefogyok Program nem a kétes eredményességű fogyókúrás csodamódszerek egyike!

Programunk orvostudományos alapokon nyugvó, endokrinológiai kezelésre épülő, orvosilag garantált eredményességű terápiás program.