Amikor az ember repülőgépen utazik sokat nem válogathat, de mi tagadás, az étkezésre külön gondot fordítanak. Még a fogyókúrázónak is. Én a vegetable – vegeteránius menüt kértem. Ízletes volt, spárga, sárgarépa, zöldborsó, hal és kapros mártás. Alig vártam, hogy ráugorjak a mérlegre. Elnézést! Meredithre! és 50 dekától újra megszabadultam! Hajtós hét volt, mi tagadás, de nagyon fontos, hogy az étrendet megtartsuk. A legnagyobb kihívás szerintem ez. Aki neki fog ennek a kúrának – nevezzük így – elengedhetetlen egy kicsi táblázat összeírása, mit lehet enni, mit lehet inni. A gondos tervezés. Jó, tudom, hogy fárasztó, de akiket a jó isten némi többlet kilóval áldott meg…, szóval ez a mi keresztünk, tényleg oda kell figyelni. Két hónapos túrám lezártával, ami természetesen tovább folytatódik – arra jöttem rá, hogy az önmérséklet a legfontosabb. Figyelni az ételekre és italokra. És persze pihenésre!
Repülőn
2024-02-22T14:38:35+00:002017 03 9|